Bryllups Priser

Posted on

Download Pakker og Priser her

Download betingelser her

Bryllup for mig er en helt enestående begivenhed som jeg ikke vil gå glip af. Jeg er jeres professionelle og kreative bryllupsfotograf som dækker over hele landet.

Bryllupsbilleder i den klassiske og kunstnerisk stil. Jeg er professionel og er god til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

Ved valg af mig som jeres bryllupsfotograf, får I lavet en flot og professionel bryllupsfotografering. Jeg har specialiseret mig i udendørs lys. Så derfor, lige meget hvilket vejr der er på dagen, vil det aldrig blive en udfordring for mig.

Den foto journalistiske bryllupsfotografering er min helt store lidenskab, at fortælle historien i billedet. “Storytelling”
Personlig er jeg vild med skæve vinkler, og elsker at lege med lyset på kreativ måde.
At være bryllupsfotograf er for mig en fantastisk oplevelse, som jeg sætter en ære i at få lov at være en del af.

Jeg har mange bryllupper på bagen og ved præcis hvad der skal til for at I får den perfekte dag sammen med mig.
Jeg arbejder i Photoshop og I får den stilart som passer til jer, feks vintage bryllupsfoto, sort/hvid bryllupsbilleder, Old fashion style, I bestemmer.
Jeg har 5 pakker der som udgangspunkt er standard, og derfor vi i fællesskab finder den løsning som passer jer bedst. Under forberedelser kan vi finde Tips & Tricks til hvordan I gerne vil have jeres dag.