Bryllupsfotografering i børnehøjde

Posted on Posted in Tips & Tricks

Planlægning planlægning planlægning kan ikke siges nok, når man planlægger et bryllup. Medmindre man vil  have et afslappet bryllup, hvor detaljen ikke betyder så meget, og man lader det ske som skal ske. Det er to forskellige indgangsvinkler til et bryllup. De fleste ønsker alligevel en lille form for kontrol.

Nok om kontrol.. Hvis I har inviteret jeres gæster incl deres børn, kunne et event være, at fotografere børnene. Det vil jeg tale lidt mere om i den tjekliste jeg sendere i et af mine nyhedsbreve til jer.

Det er altid sjovt, at dykke ned i børnehøjde, og se hvilken verden der udspiller sig der. Se feks disse to skønne piger

Det kan også være at I ønsker at have jeres egne børn med ud på lokation. Der findes mange forskellige koncepter, for at have børn med til bryllup.

Når man har børn med til bryllup, er det vigtigt at der er en til at passe på dem, ellers vil I sidde med et øje rettet på jeres børn hele tiden. Og så går noget af fornøjelsen af selve dagen. Få en til at se efter dem, en som de har tillid til, en som kan tage med ud på lokation. Lokation er den time I har sammen med fotografen. Så bruger vi de første 10 min på at fotografere jer sammen med jeres børn. Medmindre jeres børn er store, så kan man sagtens bruge mere end 10 min..
10-15 min er max for mindre børn at være med. De bliver trætte og begynder ikke at høre efter, og når man når det punkt, skal de ikke presse til mere. Så bliver billederne ikke gode. Og så er det en god ide at lade dem som skal passe dem, tage over..

Når jeg fotografere og der er børn med på lokation, lader jeg som regel børn være børn, det giver de bedste billeder. Medmindre man ønsker de mere opstillede billeder.

Lad børn være børn på billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *