Herrens skjorte er ikke ligemeget

Posted on Posted in Tips & Tricks

Herrens skjorte er en af de vigtige detaljer

Herrens skjorte er IKKE ligemeget, især ikke når man står ved siden af hinanden, og heller ikke hvis du spørger fotografen. Vi er ude i detaljerne lige nu. En lille detalje, som ikke koster særlig meget, men kan have stor betydning. Medmindre herren vælger en helt anden farve. Men har I begge valgt lyse farver, så vær sikker på at der er et match.

Jeg vil til enhver tid foreslå, at når kvinden har valgt hendes kjole, vil hun i de fleste tilfælde kunne få en stof prøve med hjem fra skrædderen, eller fra den butik hun har købt kjolen, som hun kan give til hendes mand, så han kan vælge en skjorte, der passer i nuancen til til hendes kjole.
I alle tilfælde ser det bedre ud, sikkert er der ingen der opdager det blandt gæsterne, men fotografen vil opdage det, og I vil opdage det, når I modtager jeres billeder.
Og når først øjet har set det, bliver det svært at slippe.
Det her er de små detaljer, som jeg har erfaret, gennem de år jeg har været bryllupsfotograf. Jeg ser meget på billederne når de kommer hjem på computeren.

Og alle de erfaringer deler jeg gerne med jer.

Hvis I har valgt en af de gode fotografer, vil han/hun kunne rette nuancen/farven i billederne. Men lad vær med at tro, det bare er en knap i photoshop, det er et stort arbejde for fotografen, og hvis det ikke er aftalt, kan det i nogle tilfælde blive en meromkostning, at få rettet nuancen, så det passer ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *