bryllupsfotograf-thinna-aniella

Lad vennerne fotografere til festen

Posted on Posted in Tips & Tricks
Og så tænker du nok, er hun ved at gøre sig selv arbejdsløs..?! 

Ikke rigtig, men når man har været til fest hver lørdag siden 2012 år, som jeg har, så ses der en trend.

Gode råd, tips & tricks

Jeg har bemærket, i den her digitale verden med smartphones i alverdens modeller, at flere og flere bruger deres telefon ret meget. Det skal man ikke være professor for at finde ud af.

Det gør bare en verden til forskel, når den fotograferet kender “fotografen” – hvis jeg kommer og stikker mit kamera op i hovedet på folk, jeg ikke rigtig kender, vil der i mange tilfælde ske det, at folk kan stivne. Mange tør ikke rigtig slå sig løs og være fjollet, medmindre man har indtaget en vis mængde alkohol. Kender de derimod “fotografen” altså en af vennerne, så er det en helt anden snak.

Jeg har også bemærket, at når “fotografen” er familien eller venner, som går rundt enten med deres mobiltelefon eller kamera, så laver gæsterne lige pludselig, sjove og skøre ting, og tør de fleste gange at slå sig løs.

Lad gæsterne tage jeres fest billederne, min helt klare holdning. Der er en masse god apps hvor du kan købe et log in til jer og jeres gæster, så kan de oploade deres mobil billeder til appen, og I kan kikke billederne dagen efter. Det er en rigtig god måde at genopleve jeres store dag.

Brug hellere fotografen til at lave nogle fede portrætter af jer som brudepar.

Derfor tilbyder jeg at komme ud til jer inden bryllupsdagen.

Her er hvordan vi kunne gøre det.

Jeg kommer ud til jer, hvor I har inviteret de venner og familie som I påtænker at give opgaven til jeres bryllup.

Smid lidt chips og vin på bordet og lad os få en hyggelig aften, alt i mens vi gennemgår hvad der skal ske på jeres store dag.

I fortæller lidt om hvilke planer I har for jeres bryllup, og jeg vil ud fra disse informationer og min store erfaring, kunne stykke et program sammen til dine venner/familie, som de kan følge.

De vil inden aften er omme, få en lille opgave af mig, og som de skal levere til mig, efterfølgende pr. mail.

Jeg samler alle fotos for jer, laver en fotobog som jeg sender efterfølgende til jer.

Denne her pakke er en tillægspakke, som I kan tilkøbe til pakke 1 eller 2, hvis I har bestilt mig som fotograf

Pris kr. 3.000,-

Brudens eller Gommens forberedelser

bryllupsfotograf-thinna-aniella
Billeder fra forberedelsen

Billeder fra forberedelsen er også ret cool at have. Altså inden vielsen.

Få en fotograf til at forevige disse minder. Alle har travlt med at forberede sig, at mange rent faktisk glemmer at fotografere, hvor mærkelig det end lyder.. Der hvor de husker det, er når de er færdig og klar til at gå. Men at få taget billeder, mens håret bliver sat, og make uppen lagt, kan være ret fede billeder.

Denne pakke er en tillægspakke kan tilkøbes og kombineres med pakke 1 og pakke 2 eller 3

Pris kr. 2500,-

Så medmindre I har lavet en fest med WOW-faktore

bryllupsfotograf-thinna-aniella

Som du sikkert kan huske fra et af mine tidligere nyhedsbreve. Som handlede om WOW-faktorer. Kan det helt klart være en fordel at have en fotograf med her, når der er WOW-faktorer.

For når der er WOW-fakorer med, kan man som gæst selv blive lidt wow, at man kun fotograferer selve wowét, i stedet for at fotografere folk der siger wow, det er de billeder der er de interessante, ikke selve wow-faktoren, den er selvfølgelig også vigtig. Men at se folk ansigter, er bare sjovere.. Så hvis du ikke er uddannet fotograf, er det ikke det du har dit fokus på. Det er som regel på sele wowét

Her vil pakke 4 være at anbefale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *