Morgengaven til ham

Posted on Posted in Tips & Tricks

Morgengaven til ham

Morgengaven har ændret sig meget fra det 16. århundrede og til nutidens morgengave.

Morgengaven i gamle dage fik kun betydning, når hustruen overlevede manden, så kunne hun udtage sin morgengave af boet. Dette er en ældgammel tradition i de germanske stammer. Dengang havde kvinden nemlig ikke automatisk arveret til mandens ejendele. Altså var morgengaven en ren praktisk funktion.

En morgengave gives dagen efter brylluppet. I gamle dage var det kun bruden, der fik en morgengave der var en forhåndsaftalt pengesum, som skulle sikre kvinden særeje i det tilfælde, at hun forblev barnløs, og derfor ikke have jurdisk ret til at arve sin mand.

I kongelige kredse var morgengaven tidligere del af det morganatiske ægteskab (ægteskab til venstre hånd), hvor kongens hustru ikke blev dronning, og hvor de avlede børn ikke fik arveret til tronen.

I dag er morgengaven et langt mere romantisk ritual. Det er så at sige en kærlighedsgave. Det er stadig mest almindeligt, at det er gommen der giver morgengave til bruden, men mange kvinder vælger også at give en morgengave til sin mand.

Til dig som vælger at give nogle lækre boudoir billeder i morgengave til din kommende mand. 

Bruden kan give sin mand billeder til print, ramme eller en fotobog.

Et boudoir betød oprindelig et lille elegant værelse hvor husets frue kunne trække sig tilbage og løsne snørelivet. Senere blev boudoir anvendt generelt til påklædningsværelset.

Når jeg laver morgengaver  fra Bruden til Gommen, booker jeg som regel et hotelværelse som jeg ved er lyst og lækkert, hvor jeg mødes med bruden, og vi laver en fotosession boudoir billeder.

Incl i fotosessionen er der en fotobog med alle billederne, så kommen kan vælge hvilket et der skal printes, hvis det er det han ønsker. Bemærk det er kun fotobogen der er incl i pakken.

Det kan også være du hellere vil mødes hjemme hos dig, så tager jeg bare mit mobile studio med, der kan være fordele ved at mødes i hjemmet. Der har du alle dine ting og hjemmet føles mange gange tryggere.

Boudoir er smagsfulde billeder, der viser lidt eller meget hud og jeg går tættere på, end jeg normalt plejer at gå.. Det er skal siges at det ikke er pornografiske billeder jeg laver.

Sidst og ikke mindst, så er naturen bare smuk. Her kræver det måske lidt at man ikke er genert og ikke har noget imod at være halvnøgen i offentlig rum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *